Ahojte 👋
kto ma už pozná, netreba sa predstavovať. 😄 Pre ostatných dávam na vyskúšanie moje addony pre Stremio/Nuvio.
💬 Dlho som rozmýšľal, či ich sem pridať, ale keďže sa to začalo posúvať kade-tade, tak nech to máte z prvej ruky.
Nie sú to nové ani narýchlo poskladané AI addony a ani netvrdím, že sú dokonalé. 😄
Ale za ten čas sa v nich nazbieralo celkom dosť vecí, o ktorých možno ani neviete.
Výsledky sa snažím robiť čo najprehľadnejšie, aby človek hneď videl, čo vlastne vyberá.
🔍 Čo môžete pri streamoch vidieť?
- 🎧 dostupné audio stopy a jazyky
- 💾 veľkosť súboru
- ⏱️ dĺžku
- 📶 bitrate
- 🎬 informácie o videu a zvuku
- 🏷️ vlastné badge
🏷️ Vlastné badge
Pridal som aj vlastné badge pri streamoch, aby bolo na prvý pohľad jasné, čo konkrétny stream ponúka. Informácie sa získavajú priamo z konkrétneho streamu, takže nezáleží iba na tom, čo je napísané v názve súboru.
▶️ Automatická ďalšia epizóda
Pri seriáloch je k dispozícii aj automatické spustenie ďalšej epizódy. Po skončení jednej časti tak nemusíte nič hľadať ani ručne spúšťať – ďalšia epizóda sa spustí automaticky. 😉
📸 Ako to vyzerá?
🔐 Prihlásenie
Na začiatok stačí bezplatná registrácia a následné prihlásenie do RZ Addons.

🧩 Výber addonov
Po prihlásení si jednoducho vyberiete addony, ktoré chcete používať.

⚙️ Inštalácia addonov
Pri vybranom addone sa zobrazí inštalačná stránka, kde ho môžete jednoducho pridať do Stremia/Nuvia.

📺 Addon priamo v Nuvio
Takto vyzerá výsledok priamo v Nuvio – prehľadné streamy s informáciami, ktoré vám pomôžu vybrať ten správny.

🔗 RZ Addons
👉 [Pro zobrazení odkazu se přihlašte / zaregistrujte]
Na hlavnej stránke je potrebná bezplatná registrácia – cez Discord alebo klasicky pomocou mena a hesla.
Kto používa DC sa nemusí registrovať stačí pokračovať cez Discord.
Po mojom schválení účtu sa vám addony sprístupnia.
😉 Kto chce, nech skúsi.
Budem rád za spätnú väzbu – čo funguje, čo nefunguje alebo čo by ste ešte chceli vylepšiť.
Vďaka, ak zajtra toho nebude celý internet. 😄