Alfik1980 Jak nastavit,abych názvy filmu viděl v češtině,jo a ještě by bylo dobré poznat jestli je daný film v cz dabing.Používám Webshare doplněk.Díky
pudis1977 Andrew1980 Takže předpokládám že používáš Cinemetu tak zkus nainstalovat AIOLists [Pro zobrazení odkazu se přihlašte / zaregistrujte]. Tam Zdroj metadat změn s Cinemeta na TMDB a změn jazyk na Czech nebo Slovák co chceš a nainstaluj. Pak přes Správce doplňků [Pro zobrazení odkazu se přihlašte / zaregistrujte]. Změn pořadí doplňků AIOList dej na první místo před Cinemetu a potvrd potom budeš mít Cinemetu ve zvoleném jazyce. Nebo si nainstaluj TMDB [Pro zobrazení odkazu se přihlašte / zaregistrujte] a v něm si změn na preferovaný jazyk v těchto doplňcích máš bruzne nastavení jak náhodné nebo populární trendy atd to už si nastavit podle sebe. Snad ti to pomůže
Alfik1980 pudis1977 Díky moc,tak jsem to nějak rozchodil,název filmu v češtině mi to ukazuje až tedy když na něj kliknu,jinak jako na ploše je ten název pořád v eng.
kadjan pudis1977 Jsem tu asi dva dny, vše jsem dělal dle popsaného postupu, ale češtinu jsem do názů filmů nedostal. Někde jsem asi udělal chybu.
Vikernes zdravim, taky bych potreboval poradit, jak mam udelat, aby byly nazvy filmu v cestine. Mam to propojene s trakt.tv a tam je vse s anglickymi nazvy, takze moje knihovna je cela v anglictine. Da se s tim neco delat? Dik
Vikernes pudis1977 asi to delam nejak blbe, ale nejde mi to 🙂 ja jsem trochu amater na tyhle veci. Ale zkousel jsem to tak jak jsi psal vyse, ten AIO list a pak TMDB a zvolil tam jazyk ale furt nic. Krkonosske pohadky jsou furt Giant Mountains Fairy Tales 😃 V TMDB na me vyskoci: home, catalogs, integration, others. Mam tam nekde neco nastavit jinak?
pudis1977 TMDB v Home změn jazyk má Češtinu v Katalogu výši výběr co chceš zobrazit Integration je různé nastavení např hodnocení u posteru nebo katalog z Netflix HBo atd Others jestli chceš met TMDB ve vyhledávání a nakonec máš jen instal
honzvan Mě to prostě nejde 😃 já zkoušel už vše doplněk nainstaluju konfiguraci změním na češtinu pořadí doplňků se mi upravilo ale jenom ve webové verzi a to ještě na chvíli 😃 tak bud udělali update nebo nevím 😃
OldMan honzvan to chce klid, mám i u některých Českých filmů popisky v angličtině, asi hlavně záleží na tom odkud IMDb čerpá info.
mardzi honzvan Mne to tiez neslo ale potom som si to precital este raz poriadne a pomohlo presunut TMDB v manazeri doplnkov pred tu Cinematu a uz to fici :-)
OldMan Netušíte někdo kde získat Stremio AuthKey pro přihlášení k správci doplňků? [Pro zobrazení odkazu se přihlašte / zaregistrujte] Emailem a heslem se nedaří přihlásit.
bold12 OldMan Nevím, jestli je to stále aktuální, ale po přihlášení na web.stremio.com, musíš přejít na inspect elements, dále kliknout na konzoli a následně zadat příkaz: JSON.parse(localStorage.getItem("profile")).auth.key Poté se ti zobrazí klíč.