DolinCz Ahoj všem existuje eddon na české vánoční pohádky jako to bylo v Kodi... Našel jsem pouze v addon Christmas Movie.
patterfelt doplnok priamo nie ale existuje [Pro zobrazení odkazu se přihlašte / zaregistrujte] kde sa ti automaticky vyfiltruje ceske vianocne rozpravky a vies to pridat do Stremia, ako to nainstalovat na najdes na Googli alebo ChatGPT
pudis1977 DolinCz Tak na TMDB můžeš použít AIOCatalogs [Pro zobrazení odkazu se přihlašte / zaregistrujte] dej u doplňku nastavení pak dej vytvořit novou konfiguraci Najdeš tam konference MDBL listů tam klikni na seznam MDBL Otevře se ti MDBL přihlaš se přes Trak účet Dole máš klíč APi ten si zkopíruj vrať se a vlož ho do doplňku a dej uložit klíč API dole máš katalogy MDBL Buď použij stávající nebo si nějaký vyhledej můžeš si nastavit ať se ti zobrazuje např náhodně pak dej jen instalace do Stremia
DolinCz Super zvládl jsem to. Teď si to zapamatovat jak jsem to udělal 😀 no a jak teď vytvořím vlastní seznam a jak do toho seznamu vložím pohádky.
DolinCz Dám addon AIO catalogs ozubené kolečko, seznam MDBL, napíšu film třeba Popelka a tady jsem skončil.